The Keys to the Portals

Kan du finde Nova

over de sidste par dage er der sket så meget så jeg ved ikke helt om jeg kan få det hele med, men jeg vil prøve. Vi kom til denne verden Barsaive for at hente Nova tilbage efter nogle mørk elver havde taget hende. Vi lavede en aftale med en konge eller noget om at hjælpe ham med at fjerne en pirat der hed Vildtblod mod at han gav os skibs lejede, så vi kunne hjælpe ham og derved finde Nova.
Ned i en gammel Kaer hvor vi finder en gammel Horror der ikke var så stor efter hvad en mager i nordby mener, men jeg mener selv den er stor, men den mager der kigger på Hood finder ud af at han er horror marked og vi her og nu ikke kan gøre noget ved det. Han for en amulet der kan undertrykke horrorens magt.
Vi tager op i passede for at jage Vildtblod mere lige på. Finder hans fæstning og går ind i den. Vi gennem søger den og det er så her hvor Vildtblod kommer tilbage. Vi kommer i en stor kamp med Vildtblods folk som vi vinder eller d.v.s, kampen slutter da han i dække af sine ild kanoner og magisk tåge flygter fra sin fæstning, men det gav os ikke Nova tilbage.
Vi begyndte at kigge resten af fæstningen igennem og fandt efter noget tid en fangevogter eller tortur mester, som jeg lavede en handel med. Handlen var simpel vis os til mørk elvernes lejer og få en stor pistol.
Da han ikke havde nogen kærlighed for Vildtblod og gerne ville have en pistol sagde han ja og vidste os en vej gennem bjerget og ud i dalen efter passet.
Vi kom ud i dalen og vi kom ud i en dal med træer, hvilket var rigtigt dejligt efter at have været i de golde bjerge i lang tid, men i mit hoved, kunne jeg ikke lade være med at tænke på det der ville komme. Mellem os og Nova var der omkring 300 mørk elver og de ville nok ikke lade os bare tage hende med hjem så der ville komme en masse kamp om ikke så længe.
I de mørke timer tæt på det vi normalt ville kalde for nat begyndte vi at bevæge os frem mod lejeren. Fra den sidste træ grænse og til starten af lejeren var der ca. 1000 meter af åben område.
Hood og Jack mente at det var bedst hvis vi gik frem ad mod lejeren i spredt orden og hvis vi kom inden for 500 meter og vi ikke var blevet opdaget ville vi begynde at tage nogle af vores fjender ud. Hood der var den eneste der havde lyddæmpede rifle begyndte at fjerne nogle af de vagt poster der gik rundt der oppe, en efter en og da vi fik lidt tid bevægede vi os tættere på.
150 meter fra lejeren begyndte festen med pile der fløj rundt om os. Lyden af Jacks automat rifle der blev ved med at skyde kun stille når han skiftede magasin. Lyden af min sniper rifle der flåede deres stakkels kroppe fra hinanden og mørk elvernes skrig og ordre.
Hood flyttede et bål fad med en formular over i et telt så der kom forvirring inde i lejeren og de blev når til at afsætte folk til at gøre noget ved det, men så var freden også forbi for os.
Lyden af heste der kom i galop kunne høres lang tid i forvejen og da de kom til syne, var det som om vi alle holdt vejret. 20 ryttere kom i mod os og det var kun fordi vi havde vores kraftige våben og afstand at vi ikke bare blev tumblede ned.
Jeg husker på et tidspunkt da de var omkring 50 meter fra mig at jeg sagde fuck det hele ild elementer kom til mig og fjern mine fjender. Hvilket var meget godt for der kom to og de begyndte at angribe mine fjender og skabe død og ødelæggelse og da Hood så at jeg havde fået nogle frem så gjorde han det samme og fik 3 ild elementer frem.
Dette ændrede meget på kampens udfald vil jeg tro for det virkede ikke som om de kunne gøre det store ved elementerne og sammen med vores store ildkraft var det en hård kamp, men der var kun en vinder og det var os.
Inde i lejeren var der en masse ting der var sat i brand af elementerne og der var en masse forvirring som vi brugte til at komme ind til midten af lejeren i, dog var der en del skyderrige på vejen og en mærkelig formular som Hood kastede, der påvirkede hele lejeren vil jeg tro. Det var som om han hev i min sjæl eller noget i den retning, men efter den formular var lejeren meget stille, næsten som om folk var døde af det.
Inde i midten af lejeren fandt vi Nova bundet til en stor portal af sten og hun havde det ikke så godt. Jack gik i gang med at undersøge hende og gøre det han nu skulle gøre for at få hende til ikke at dø for os, mens jeg gik i gang med at lave et dække. Hood forsvandt i dette tidsrum og hvor han gik hen ved jeg ikke men væk var han. Jack fik Nova stabil nok til at vi kunne flytte hende og så var det med at komme væk i en fart, for ammo var noget der var ved at være mangel på.
Vi fandt ud af at Hoods amulet der skulle undertrykke horroren var blevet væk i kæmpens hede så det var nu eller aldrig at vi skulle tilbage til Seattle for vi vidste ikke hvor lang tid der ville gå før den horror kunne lave noget.
Vi kom tilbage til Seattle og gik hvert til sit, dog vil jeg tro at Jack bruger meget tid sammen med Nova og jeg skal da også forbi med nogle blomster og et lille kort en af de her dage, men først skal jeg lige kigge alle mine opkald igennem.
Bobby var blevet færdig med at lave min rifle så den skulle hentes og samtidig skulle der lige drikkes nogle øl.
Djengo var kommet til byen og han skyldte penge til hus leje så det kunne jeg hjælpe ham med og hvad er 10k mellem venner.
Micky 9 finger havde en kontakt til mig der gerne ville købe min kniv og så skulle han lige sælge alle mine smykker fra den anden verden.
Jeg tog og ringede til den kvinde der ville købe min kniv og det vidste sig at være Kara, ja den Kare som var på jagt efter kniven og vi blev enige om at vi skulle mødes i lufthavnen og snakke. Det blev en kort samtale som endte med at jeg fik solgt kniven, fik hende med til middag og sluttede med en utrolig fantastisk aften med " Indisk " dessert på et fint hotel i downtown og næste morgen en besked om at hvis jeg kom til Indien skulle jeg bare ringe, for hun ville gerne have mere elvisk eller noget i den retning. Det kan være at jeg skal begynde at se mig om efter andet end elviske piger for hun kunne da sit kram.
Nå men det næste stykke tid skal gå med at jeg skal slappe af og ikke lave meget andet end at komme tilbage til virkeligheden og besøge venner og alt det der og så måske lige et lille job til at klare huslejen.

Comments

skjalm Drax

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.