The Keys to the Portals

Hvor skal vi hen du

Ok det er tid til at kigge tilbage på de sidste pr dage og prøve at finde ud af hvad det er der er sket.
Noget tid efter vi var kommet hjem fra San Francisco kom jeg i kontakt med Micky 9 Finger for at høre om han kunne finde en køber til den kniv som vi fik med fra vores til i San Francisco og han ville gerne have den undersøgt af en han kender. Det var en ung kvinde der hed Pixie og jeg tror hun var fransk eller noget, kan være hun var fra Canada området. Hun kiggede på min kniv og ville give sin vurdering til Micky. Under vores møde fortalte hun mig at hun var en form for magisk tracker, hvilket jeg nok må finde ud af hvordan man gør. Da jeg var kommet hjem efter mit møde i parken blev jeg ringet op af Spade, ja Spade, nok fordi han ikke kunne få fat i nogen af de andre, men han ville høre om jeg ville med en tur og kigge på noget mærkeligt oppe i nærheden af portal åbningen, noget med at der var kommet nogle folk igennem eller noget. Spade og jeg kørte der op og det var en ganske god tur, hvor vi fik snakkede en del og når man lige kigger forbi hans store flip så er han en ganske fin fyr. Nå men oppe i nærheden af portalen, mødte vi en, ja en form for sten mand eller en fri spirit eller noget, men han hed Akim og en hel masse andet. Akim fortalte at han var på jagt efter en gruppe mørke elver der var kommet ind i denne verden fra hans efter nogle portal nøgler og han kunne godt bruge lidt hjælp. Mens vi snakkede med ham kunne han mærke at dem han jagtede havde forladt denne verden, så nu skulle han bare tilbage til sin egen, men han kunne stadigvæk godt bruge hjælp, så som godt kloge folk der ikke har så meget at lave sagde vi ja hvorfor ikke eller det var nok mest Spade der sagde ja, jeg var nok mere ok. Vi tog hjem for at pakke vores udstyr og ringede til de andre på vejen, men der var ikke mange der tog deres telefon. Jeg stoppede lige hos Nova for at se om hun manglede nogle film mens jeg var væk og fandt hendes hus ødelagt, men klare tegn på kamp. 2+2 giver som vi ved 5 og det kunne godt passe med det tidspunkt at alt dette var sket og Akim ikke kunne finde sine mål mere i denne verden. Jeg ringede til Spade og de andre og hvad kan jeg sige andet end nu er der ikke en tur for at hjælpe en sten mand, men en tur for at hente en af vores egne, så den nye besked var Nova er taget og vi skal hente hende i en anden verden pak alt.
Vi kom op til Akim igen og han var ved at være færdig med sit ritual så vi kunne rejse til hans verden. Spade, Hood, Jack og jeg stod der med alt vores udstyr og kiggede på Akim da han åbnede en dør indtil det astrale rum som vi skulle rejse igennem. Vores rejse var meget mærkelig for det at rejse i det astrale plan er ikke noget som jeg har prøvede før. Vores tur sluttede på en græs mark i en anden verden.
Vi rejste med Akim til en lille by eller en stor by ved det ikke, men det var en havne by og det var sådan Tyrkisk klima, så ja min sne camo er nok ikke vigtig lige her. vi mødte Akims konge eller herre eller noget og han ville gerne hjælpe os med at få transport til der hvor vi måske kunne finde vores nøgle / nova, dog skulle han lige finde ud af lidt mere om hvor denne vildtblod kunne være, så den tid han brugte på at finde ham kunne vi bruge på at lære deres mere normale sprog og så lære hvordan man undgik at få væsner på det astrale plans opmærksomhed på den dårlige måde.
Efter nogle dage tror det var omkring 7 fik vi at vide at der var et skib nede i havnen der ville tage os til en by mod nord hvor Vildtblod var set fornyelig.
Når jeg siger skib så mener jeg skib eller det vil sige, sejlskib som et skib for omkring 1500 tallet eller noget, men ikke nok med det, for da vi startede vores rejse med skibet, begyndte det at flyve, eller sejle på vinden eller et eller andet og der var denne øgle person med.
Vores "sejl tur " gik godt og uden de store begivenheder, dog fik vi noget vildt at spise og jeg vandt over spade 200 bobs.
Vi kom til byen oppe nord på, og begyndte at forhøre os om Vildtblod. Jeg tog Hood under armen og gik ned til en kro for at finde ud af om der var nogen rygter om Vildtblod. Der var nogle rygter men ikke mange, andet end at han måske holdt til oppe i bjergene i et lille pas hvor der skulle være meget svært at navigere og der skulle være mange onde væsner i bjergene og så var der det rygte om at han havde en masse mørke elver der. Der var også et rygte om et skov område nede syd på, hvor der lige pludselig ikke var nogen der ville jage mere. Hood og jeg blev enige om at det kunne være et rigtigt godt sted for en mand som Vildtblod at holde til, så vi gik tilbage til skibet og ventede på Spade og Jack. Spade havde hørt mere eller mindre de samme rygter så vi besluttede os for at tage ned syd på for at kigge på det sted.
Det første der mødte os var lyden eller manglen på lyd i skoven. Der var en gammel bygning som vi kiggede nærmere på. Det viste sig at være en gammel indgang til det jeg har lært hedder en kaer. Vi åbnede den og begyndte at bevæge os ned i dybet. Vi var meget forsigtige for hvad vi havde fået at vide a Koffstein så var der mange fælder i hele indgangs området. Vi kom til noget der nok engang har været en af deres marker og der mødte vi nogle meget gamle mennesker eller gående døde er nok mere rigtigt. Vi nedkæmpede en lille flok af dem og fortsatte. Da vi nåede til den indre by, kunne vi se en masse af disse døde folk gå rundt og på den modsatte side af byen kunne vi høre en masse skrigen og smerte lyde og kloge som vi nu er ville vi over i den hule hvor skrigene kom fra.
Byen gik rimelig nemt med en del kasten magi og lidt sværd leg. Oppe i det jeg tror måske har været et tempel, så vi tre mænd der hang på et kors lavet af knogler, hvor knoglerne var ligesom voksede ud gennem dem og det så ud som om de led. Mit blik over på Jack var nok for ham til at se hvad jeg ville spørge ham om og ordrerne kom fra ham " De kan ikke reddes, det er bedre de dør " og som sagt så rettede Jack og jeg vores våben mod dem og satte dem ud af deres lidelse. Det var så der helvede kom til os. Lige bag mig stod der noget som jeg ikke tror ord vil kunne beskrive, men jeg har det på film hvis du vil se, og det eneste jeg hørte var Jack der bare råbte “kontakt” mens han bare begyndte at tømme sin rifle i den godt efterfyldt af Spades store haglbøsse og mit lys sværd. Mens alt dette skete var der sket noget med Hood, for han lå mere eller mindre livløs på gulvet. Kampen tog ikke særlig lang tid men den var meget intens. Jack gjorde Hood stabil og så kom den store flytte tur. Fuck hvor jeg hader at skulle være den der kan barre. Vi kom tilbage til skibet og er nu på vej mod byen igen. Jack passer på Hood, Spade laver et eller andet og jeg er lidt for mig selv, for jeg ved at det der er sket nede i den kaer vil komme til mig i en drøm snart og jeg tror ikke den bliver behageligt.

Comments

skjalm Drax

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.