Daryl "Hood" Michaels

AKA Daryl Johnson

Description:

Hood, 42 år.
170 høj, veltrænet, blå øjne, brunt hår.
Gift to døtre.
Går ofte i jakkesæt, er velformuleret og minder om en typisk buissinesman.
Bor i Seattle, foretrækker at være anonym.

Bio:

Hood, en nydelig mand omkring de 40 år, ser du ham på gaden ligner han en af de sædvanlige kontor drenge der bruger sin tid i et mortions center, altid nydelig klædt, jakkesæt og dertilhørende tilbehør, på overfladen bare en i mængden af jakkesæt på gaden i downtown.

Men Hood har en anden historie, den kommer her.

Darryl Michaels, som han i virkeligheden hedder, er vokset op på den amerikanske østkyst, søn af en kerne familie, hans far var politibetjent i Arlington og hans mor sygeplejerske i Washington DC.

Hood var god i skolen, dygtig til de fleste ting, han spillede på skolens football hold, han dyrkede kampsport i sin fritid, og deltog i det lokale forenengsliv, alt kørte på skinner for Hood.

Arlingtonpd

Da Hood fyldte 21 blev han politibetjent i Arlington, han viste dig hurtigt at være meget dygtig og da han var 24 blev han opfordret til at søge ind til FBI, Hood kom glat i gennem optagelses prøverne og blev tilknyttet Washington field office. Her arbejdede han på flere store sager, og udmærkede sig hver gang, han stiftede familie og alt var super godt.

Fbi

Da Hood var 32 fik han den største opgave han endnu havde fået, han skulle undercover i et firma der var mistænkt for korruption, drab på konkurrenter og offentlige ansatte.

Hood fik afdækket langt mere end han selv havde ønsket, sagen trak sine spor langt ind i FBI og andre offentlige kontoere, og da Hood så det store billede, var han ikke blevet sende undercover men i virkeligheden belvet sendt til firmaet for at blive rekruteret, som højt betalt håndlanger, firmaet ville ikke slippe ham han var et værdifuldt asset.

De mørke år.
Hood havde set virkeligheden i øjnene, den eneste vej ud var at arbejde sammen med firmaet, og så planlægge flugten ned til mindste detalje og udføre den når tiden var rigtig.

Aztechnology

Flugten

Hood havde nøje planlagt flugten, han havde de informationer han skulle bruge, han havde de kontakter han skulle bruge, han havde etableret kontakt til Aztechnology, der var villige til at relokerer ham til Seattle og beskytte ham til gængæld for de informationer han havde om kokurrenten og systemet. Flugten blev eksekveren da klokken slog 0.00 1. januar 2055. men noget gik galt, Hood mindes ikke mødet med folkene fra Aztech, hele hans liv fra flugten blev eksekveret er en sort plet i hans hukommelse, kun i glimt og drømme ser han ansigter der snakker til ham, han ser en operations stue, han ser kaos, han ser filmen af sig selv flygte fra noget han ikke ved hvad er.

Det er morgen, Hood vågner bag en skraldespand i en gyde, han er forslået, han har ondt og har operations ar over hele kroppen, han mindes ikke hvorfor han har dem. I inderlommen finder han en PDA og et kreditkort tilhørende Darryl Johnson, året er 2060, de seneste 5 år er væk, Darryl Michaels findes ikke mere, hans navn hænger på The National Law Enforcement Officers Memorial over faldne i tjenesten, han eksisterer ikke mere, nu er der kun Hood tilbage.

Hood indrettede sig i Seattle under navned Darryl Johnson, der til Hoods store overraskelse var en temmelig holden mand, der ikke manglede nogle midler. Men fortiden jagter Hood, en fortid han ikke har noget minde om…..endnu.

24/12-2068.
Astral Planet

Astral plane

Efter at have set ind i astralplanet har jeg opdaget en del af verden som jeg aldrig har været bevidst om eksisterede, det bringer mange spørgsmål frem, hvert spørgsmål bringer endnu flere med sig, hvilken vej skal jeg vælge?

Kan Johan Kofstein svarer mig på nogle af mine spørgsmål, og bringer det endnu flere frem, lige nu ved jeg ikke om jeg skal føle mig velsignet eller forbandet over at jeg kun kan leve i denne fysiske og materielle verden når der er en endnu større verden derude jeg kunne komme til at kende….

17/3-2069.

Jeg kan mærke magien, min krop reagerer ofte på magi nu, jeg kan mærke den magiske energi i mine knogler og min rygrad, der er en fornemmelse jeg sidst havde da jeg så verden med andre øjne, jeg kan fornemme det, men ej se det, jeg kan føle det, men ej bruge det, jeg ved nu at jeg er speciel, jeg ved også at mindst to andre ved hvor speciel jeg er, den ene stoler jeg på med mit liv, den anden er jeg utryg ved, men kan nu se hvorfor han så godvilligt tilbød mig at se verden med andre øjne igen.

25/4-2069

Min krop reagerer underligt, Mike så helt forkert ud i hovedet da jeg gik ind i hans hjem forleden dag, ved ikke hvad der var galt, men han så noget overrasket ud.

Jeg kan mærke andres følelser, jeg mødte en kvinde på en bar hvor vi havde en opgave, jeg kunne mærke at hun havde følelser for mig, ikke bare en fornemmelse, men fysisk i kroppen, også da jeg stod med ryggen til hende kunne jeg mærke at hun kiggede på mig.

Jeg er meget interesseret i at finde ud af hvad jeg har i kroppen eller er jeg ……

Maj 2069

Efter at have tilbragt 14 dage på hospitalet efter sidste opgave er min familie blevet hentet til Seattle af Mike og Nova, jeg har fået nye øjne,jeg har været visuelt blind i en uge, men har af årsager jeg endnu ikke ved kunne se astralt mens jeg ikke havde øjne…

September 2070

Mit cyberware er nu fjernet, og mit ødelagte væv er genskabt, vi må se hvad det bringer med sig.
Magien har åbenbaret sig for mig, de seneste 3 måneder har jeg været i intens træning, nu kan jeg også udnytte de nye kræfter jeg er i besiddelse af.

Daryl "Hood" Michaels

The Keys to the Portals Driemon