The Keys to the Portals

Seattle igen.

Efter at vi var landet i Afrika, og Ami var blevet slukket, kontaktede vi Kofstein via det astrale plan.
Efter noget ventetid blev vi samlet op i af hans fly og fløjet til Østrig, det var en lang og søvnrig flyvetur.

Vi ankom til ørneborgen, og blev indlogeret, det sted giver mig kuldegysninger, kælderen er for skummel, og sidst vi var der gik det helt galt.
Dagen efter vi var ankommet begyndte vi alle at få det dårligt, Mike og jeg klarede det fit nok, det var bare en smule snue, men Spade var dårlig, og Nova var lige til hundene, en af tjenerne fik det også dårligt, vi blev enige om med Kofstein om at sætte den fløj vi var indlogeret i, i karantæne, vi ville være sikre på at vi ikke tog gaver med fra Alfa city.
Efter nogle dage var vi alle kommet oven på, Kofstein tilbød at købe alle de ting vi havde med fra den anden verden til en pæn sum penge, det accepterede vi, vi ville alligevel ikke være i stand til at sælge det i Seattle uden at tiltrække al for meget opmærksomhed fra de forkerte organisationer.

Med bank kontoen tanket godt op, kom vi tilbage til Seattle, hvor vi kunne konstatere at alle hjem på nær Spades ver blevet pakket sammen i Safe-Box, og min familie havde valgt at forlade mig.

Sting havde sørget for det praktiske i forbindelse med at pakke huse sammen.
Vi besluttede os for at lukke Safe-Box og flytte til et mere øde sted i Puyallup.
Da vi så SNN opdagede vi at en grav ved siden af Olgas grav var blevet gravet op og var tom.
Dette vakte vores opmærksomhed.

Jeg vi undersøgte lidt nærmere, og Abstergo var villige til at betale penge for at vi kiggede lidt nærmere på det.
Da vi undersøgte det nærmere kunne vi konstatere at graven tilhørende en Jack Hardigan var tom, men at han lå i Olgas grav, og han havde ikke ligget der i 3 måneder som hans dødsattest sagde.

Da vi togu blødprøver kunne vi konstatere at han var nylig afdød.
Jack var forhenværende CTO i et medicinalfirma kaldet Doci Corporation, og var også medejer af et beton firma i Seattle, i starten var vi interesserede i beton firmaet, da Jack var begravet i beton og ikke jord.

Vi var bogstavligt under jorden og undersøge hans grav.

Vi sendte nogle betonprøver til nogle firmaer og noget at Jacks blod til et laboratorium for at finde ud af hvad for noget beton det var og om det var Jack, det var det, men betonen kunne ikke identificeres som en kendt type. Vi fandt dog ud af at den formegentlig kom fra hans eget firma, under påskud af at vi var føderale agenter fik vi mere eller mindre fuld adgang til beton firmaet, deres chef ingeniør ville undersøge det for os, und mente at det var deres letvægts og åndbare beton og hun ville vende tilbage med svar når hun kunne bekræfte det, men hun vendte aldrig tilbage.
Dagen før havde jeg fundet ud af at jeg var dørsælger, da jeg havde prøvet at få aftalt et møde med Vivian Hardigan, for at få mere historie om Jack, så vi måtte finde på en anden plan for at snakke med hende.

Jeg ringede til hende og udgav mig som agent Johnson, hvorefter hun indvilgede i et møde inden kl. 1430 fordi hun skulle til Hawaii, vi havde hendes lejlighed under observation, og opdagede at hun stak hjemmefra med børnene, næsten øjeblikkeligt efter at vi havde lagt på, før dette havde Mike kigget astralt i hendes lejlighed og lagt mærke til at hun havde en kuffert for meget, og fundet et billede at Advokaten, Jack Hardigan og Desmond Milles på fisketur.

Vi stoppede hende på motorvejen, Doktoren og jeg, tog en snak med hende, hun sagde at hun skulle rejse med hendes bror, hvilke vi mistænkte ikke passede, men vi holdt facaden og lod hende gå , Sting kaprede efterfølgende taxien hun var med for at få sandheden frem , men forhøret blev spoleret af nogle hyrede bodyguards hun havde entreret med for at hun skulle komme sikkert frem til sin flyver, under kampen, blev Vivian og hendes børn desværre ofre af omstændighederne, så der kunne vi ikke få mere information, Doktor Jack fik en af de hyrede bodyguards under behandling altså læge behandling, men han kunne ikke sige andet end de var hyret til at passe på dem fra punkt A til B.

Om natten blev børnene stjålet fra lighuset, det var Hardigans advokat der havde taget dem, han var tydeligvis andet end advokat.

Chef ingeniøren på beton fabrikken fandt vi død, pladsformanden nåede at stikke af inden vi fik fat i ham, men vi mistænkte at han bare var hyret til jobbet, advokaten stod nok bag, vi undersøgte det vi skulle og overlod resten til myndighederne, som vi nu lavede en skygge efterforskning for. En whistleblower fra Doci havde skrevet noget at der foregik noget forfærdeligt i firmaet og det måtte stoppes, de havde betalt os 10k for at kigge på det fordi de ikke havde noget konkret at gå efter.

Vi kontaktede whistlebloweren, en sød kvinde i tyverne, jeg snakkede med hende som agent, der var forklædt som pizzabud, det virkede som om hendes hukommelse var blevet ændret, jeg inviterede hende på kaffe på del lokale cafe, hun indvilgede, og de andre stødte til, hun var lidt svær a komme ind på – se kvinde i en ordbog, det står sikkert på side 10000000 hvorfor. Så vi valgte at tage hende med mod hendes vilje.

Hun blev kørt til Mikes dækadresse, hvor vi satte hende ind i hvad der nok var sket, og hun indvilgede i at lade Mike læse hendes hukommelse, Mike kunne se at den var blevet ændret, og at Advokaten var tilstede da det skete, hun var gået ind af en forkert dør på sit arbejde og havde set en portal åbning hvor der var ”spøgelser”, fangede sjæle der blev brugt til at lave et medikament, som vi mistænker at kunne give døde liv igen. Efterfølgende blev hendes hukommelse ændret igen så hun ikke kunne huske sin de-tour og vores møde, dette var for hendes egen sikkerhed.

Advokaten var nu yderst interessant, og vi besluttede os for at besøge ham, jeg informerede Peter, min kilde hos myndighederne om vores fund, og han satte det store apparat i gang, så de kunne være klar når vi fandt ”the smoking gun”.
Vi besøgte Advokatens hjem, han var ikke hjemme, det gik desværre ud over hans tjenste folk, det var vel hvad der ventede dem, så de arbejder for sådan en mand, det kostede dem livet, efterfølgende valgte vi at brænde huset for at efterlade så få spor som muligt. Det lykkedes os at komme væk med Mikes hjælp uden at tiltrække os politiets opmærksomhed.

Vi lavede efterfølgende en observation på hans kontor, under påskud af at være service folk der skulle kigge på den lift der pudser vinduer på et højhus, vi fik hvad vi skulle ha, og fandt ud af at der skulle komme em leverance til Doci kl. 22 samme aften, noget der efter sigende skulle virke godt på børn, før vi måtte bilde nogle sikkerhedsvagter ind at vi havde serviceret denne lift i stedet for den i nabo bygningen, vi besluttede os for at slå til på Doci omkring kl. 22, vi ville malke deres lukkede systemer for informationer og derefter agere ud fra de informationer vi fik fat i, så opgaven var at komme ind, få etableret et uplink, hhv til FBI og et til vores decker, billeder til FBI så de kunne rykke ind og beslaglække de ulovlige ting og informationer til os så vi vidste præcis hvad de lavede, hvem vi skulle jage og om det kunne føre os til Desmond Milles der er øverste mål på vores liste fra Abstergo.

Myndighederne blev varslet, min decker modtog hasteopgaven og var klat til at vi uplinkede, vi gik ind, og det gik ret stærkt ind i bygningen, efter en kort ildkamp på en trappe kom vi hen til det laboratorie vi skulle ind i, der hvor portalen var, døren var sikret, så vi satte en ladning på den, samtidigt kunne Sting fornemme at der var en troldmand på den anden side af en branddør 15 meter væk, så vi valgte at kaste 2 graneter ned af gangen samtidig med at vi detonerede ladningen, sekundet efter var Jack, Sting og jeg omklamret af luft elementer, vi kæmpede hårdt, men få sekunder efter sortnede det for mig…

Ugens citat: Mike Hawkins: ”Jeg kan godt forstå hvordan Nova har det engang i mellem?” i forbindelse med at vi snakkede om Jack Hardigans aktieposter.

Comments

skjalm Driemon

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.