The Keys to the Portals

Getting Back

Jane hvor sikker er vi lige her hvor vi er. Jane kiggede sig omkring skrot handleren, Vi er rigtig sikker her, der kommer ikke nogen fra CA her nede. Ok Jane så kigger vi lige om der er nogle andre ting vi kunne for brug for her. Nova, Hood kig efter noget der kunne ligne våben og den slags. Aldrig har jeg set en pige få så store julelys i øjnene. Mike hvor meget må vi bruge på det vi finder. Lige meget Nova vi skal ikke tilbage hertil igen hvis alt går som det skal så vi skal bare have et par tusind til at handle med der ude så omkring 47k vil jeg sige vi kan bruge. Nova begyndte hurtigt at led og jeg tror ikke helt hun hørte det sidste der kom ud af min mund så jeg sendte Hood efter hende for at holde lidt styr på hende og 4 øjne ser bedre end 2.
Så efter noget søgen rundt fandt de en del pistoler, et par as rifler, 1 sniper rifle, 8 laws, 1 stor kanon og af alt en flamme kaster. Nova en flamme kaster. Ja man ved ikke hvornår man lige står og mangler en.
Ok alle de våben og lidt ekstra udstyr som klatre tøv og en lille bil var det vi fik ud af vores penge, alt i alt en god samling for 47k stiks.
Vi læssede det hele i bilen og kørte ud for at møde vores bil vi havde fået af West gate og Spade.
Det var en efter forholdende en rigtig lækker bil og bare det at se Novas øjne da hun så den store kanon der var på toppen, som sendt fra guderne.
Vi begyndte at køre i den retning som vi nogen lunde kunne kalde for syd syd vest, efter Ami’s anvisning. Vi begyndte at finde ud af hvordan vi skulle indrette vores bil så der var plads til os alle.
Vi nåede til den sydlige grænse, hvor der lå et stort krigs skib, der nok engang har været et hangar skib under navnet enterprise. Det var nok sådan ca. i midten af middelhavet. Vi kørte vider på vores kurs hvor vi blev mødt af en af de store sandstorme som der havde været så meget snak om, men vi aldrig havde set.
Jeg prøvede at mindske skaden på vores bil og os selv, ved at lave en sand hule til os. Det virkede fint i noget tid men da sandstormen var væk fandt vi ud af at stormen havde fjernet 3 meter sand fra området og længere fremme var der kommet nogle robotter frem, hvilket vi blev enige om nok bare ville være bedst hvis vi skød dem på lang afstand.
Vi fortsatte vider på vores kurs og fandt et gammelt vej skilt der viste mod Cairo. Ami ville gerne til Cairo for hun mente at der var en klinik der som hun måske kunne bruge til at undersøge sig selv da hun ikke helt kunne finde ud af om hendes krop var blevet syg, så vi ændrede kurs mød Cairo og jeg begyndte at bruge mine evner til at holde hendes sygedom nede.
Cairo var en spøgelses by, hvor tidens tand havde ramt hårdt. Vi kørte mod klinikken hvor vi kort blev beskudt af en robot, men vores bil tog ingen skade fra den og da den løb ind i en bygning tog vi os ikke mere af den og fortsatte til klinikken.
Vi besluttede so for at gå stille og roligt in i klinikken og undersøge den mere eller mindre rum for rum og jeg lærte noget om de evner Spade kunne. Hvor jeg kan se lidt ind i fremtiden og bruge den information i kamp, så kunne Spade bruge sine evner som en form for scanner og det kom virkelig til sin ret, for her inde var der nogle af de der væsner / mennesker der var blevet syge og var mere zombi end noget andet, men med Spades evner var det ikke noget problem for vi vidste hvor de var før de vidste vi var der, så lang historie kort, klinikken var ikke noget vi var bange for, men vi kunne ikke finde det vi ville da der ikke var mere strøm i bygningen og vi ikke havde tid til at undersøge resten af byen for måske at finde noget vi kunne bruge til at lave strøm til de maskiner som Ami ville bruge.
Vi forlod Cairo og genoptog vores kurs.
Da vi nåede til der hvor Victoriasøen nok ville have været engang fik vi en besked fra noget der ville være en maskine men ikke Ami’s søster. Bip bip bip bip biiiip, frit oversat kom ikke længere. Vi sendte en besked tilbage om at vi havde brug for hjælp og om de kunne hjælpe. Deres svar kom bliv hvor i er og vi komme og hjælper jer. Der var noget på den måde det blev sagt i beskeden som fik os til at tænke os om igen og vi fortsatte vider, indtil Ami fortalte at der var nogle ventilations rør som vi kunne bruge til at komme ind, så vi tog vores ting af bilen og satte den til at køre vider uden os.
Med mine evner lavede jeg en jord elevator rundt om os indtil vi nåede røret. Vi skar hul i det og bevægede os mod basen.
Inde i basen kom vi til en lille smule kamp med et par AI’er, men igen ikke noget vi ikke kunne håndtere.
Så nu stør vi så her. Vi har mere eller mindre fuld adgang til hele basen. Der er nogle AI’er på fri fod og Ami skal til læge området, det bedste er at vi har masser af energi på denne base.

Comments

Drax

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.