The Keys to the Portals

A new day in Alpha

Efter at have brugt nogle dage på toilettet, var jeg igen klar til at udforske Alpha City med Nova og Mike, Spade var a-wall, vi regnede med at han var hos Jane men det skulle senere vise sig at dette ikke passede.

Vi fulgte op på Novas interesse i den anden person i byen der havde identisk DNA, det viste sig at være en spændende parallel, Maria Craft, hedder hun, hendes liv har sammenfald med novas, hendes forældre har lidt samme skæbne – præcis samme, og frøken Craft er i samme branche som Nova, dog er hun tilsyneladende singel.
Hun deler også en hvis lighed med Nova i det at hun kan skifte form til en trold. Dog adskiller hun sig væsentligt ved at være ekstremt snobbet, rig og meget langt oppe i skyerne.
Det interessante er at Mike efter lang tids overtalelse fik kommunikeret med hende uden at hun forsøgte at skyde hans hologram, Nova fik også lejlighed til at kommunikere med hende via video telefon.

Min DNA broder, har også nogenlunde samme historie, men det valgte vi ikke at undersøge nærmere.

Vi fandt dog ud af at vi tilsyneladende ikke er de eneste der er fanget i denne verden, der er åbenbart også nogle sortelvere fanget her, og der var spor af blodmagi der hvor de havde lokaler eller hvad man kalder der, de kan tilsyneladende lige som os ikke komme hjem, men før vi kunne undersøge nærmere sprang den bygning hvor deres ting var i luften.

Vi fik bestilt våben og andet udstyr hos ham den fede der ligner Jaba the Hutt, men nåede aldrig at hente det.

Nova og jeg fandt byens park, det er en stor park der ligger i midten af byen, stedet er nok det sted i byen der kommer nærmest på den natur vi kender fra vores verden, dog er det ekstremt overvåget, bevæbnede CA vagter, masser af kameraer, selv nogle af fuglene er kamera droner.

Mens Nova og jeg var i parken var Mike på tur på det astrale plan og udforskede verden, han fandt byer Rom bl.a. ødelagt og fuld af mennesker der bare stod og stod, tilsyneladende smittet med noget der i vores termer kan sammenlignes med VITAS. Ellers var de byer vi kender på planeten ødelagt efter krigen, Mike konstaterede også ”Geysere” af magi hvor der ikke var de samme begrænsninger som Mike og Spade ellers har oplevet på planeten.

Dagen efter tog vi Mike med i parken, i parken mødte vi Simon Freeman, en såkaldt Templar, der havde viget sit liv til menneskeheden og bekæmpelse af AI’er, de er åbenbart meget velansete i byen og får gratis kaffe i parken. Han sagde at han havde hørt Mikes kald, men han havde svært ved at finde ham fordi han ikke var fra denne verden. Han var flink men efterlod ikke tvivl om at han var det man kunne sammenligne med en religiøs fundamentalist i vores verden.

Mike konstaterede også at den magiske energi i parken var væsentlig højre end andre steder, og at lige præcis parken var stedet vi skulle lave ritualet for at komme hjem hvis det skulle have en chance for at virke.

Kl 0400 om natten den sammen nat blev vi kontaktet af Jane, der sagde at vi havde 10 minutter til at pakke og komme væk, AMI var kommet i CA’s besiddelse, de havde givet den en krop og nu var den stukket af, og CA holdt os ansvarlige fordi vi havde bragt den til byen. AMI er en klasse 12 AI og kun op til klasse 3 er tilladte.

Jane afslørede for os at hun var agent for West Gate, og at de ville hjælpe os væk og trække tiden lidt før de begyndte at samarbejde med CA.

Vores lejligheder blev neutraliseret og vi tog flugten, ved vores første stop kommunikerede jeg med AMI på fransk og aftalte et mødested, ved porten til Gamle Alpha City, dette blev vi dog nød til at udsætte da det også viste sig at være tilholdsstedet for Templar ordnen i byen, så Mike og jeg tog på sightseeing og jeg aftalte nyt mødested med AMI.

Dagen efter forlod vi vores safe house og samlede AMI op, den havde fået en teenage pige krop og vi måtte forklare hvordan den vedligeholdte sin krop, da kroppen hverken havde fået noget at spise eller drikke siden flugten.

I vores første safe house sørgede Jane for at vi fik alt det udstyr og udrustning vi havde behov for, Nova og jeg har vekslet alle vores Credits til Sticks, Jane har skaffet en PMV til os så vi kan køre i ørkenen, vores mål er Bunker Bravo – en kopi af Bunker Alfa, AMI rapporterede at denne fandtes, da man under krigen lavede dupletter af alt for at fjenden ikke kunne destruerer de teknologiske fremskridt, og man havde sikkerheden i at have en backup, i Bunker Bravo var man dog ikke lige så langt fremme med ormehullet som i Bunker Alfa.

Jane fortalte os at hun havde haft kontakt med Spade og han ville støde til os ved køretøjet.

Mike afslørede over for Jane at han kunne magi, og servede saltet snot, også kendt som østers for hende, og en del andet mad, så vi spiste byens bedste mad på et af byens mest snuskede hoteller.

Nu venter vi bare på Spade så vi kan komme afsted.

Comments

Driemon

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.